18 Haziran 2008 Çarşamba

Street Kings


Tür: Polisiye
Yönetmen: David Ayer
Senaryo:James Ellroy and
Kurt Wimmer
Oyuncular:
Keanu Reeves (Tom Ludlow) ,Forest Whitaker

(Kaptan James Wander) , Chris Evans (Diskant)
Süre: 109dk
Yapım: ABD 2008

Biri polisiye mi dedi? evet duyar gibi oldum bende. Uzun zamandır bu tarz bir film izlememiştim çünkü zaten bir çok benzer konulu film yapılıyor. Uzun zamandır aklımda olan bir filmdi Street Kings. Çünkü tam bir Keanu Reeves hayranıyım. Sırf onun hatırına izledim ve pişman olmadım. Gerçekten hoş ve izlenmesi keyifli olan sıkmayan bir polisiye film olmuş. Forest Whistaker yine bildiğimiz rol de karşımıza çıkmış. Birileri bu adama farklı roller versin artık :)
Konuya gelirsek, polis teşkilatından olan dedektif Tom ( Keanu Reeves ) eşini kaybetmenin psikolojik etkisindedir. Kendisini işe veremez ve bir türlü normal insanlar gibi hayatına devam edemez. Bir gün eski ortağının esrarengiz bir şekilde öldürülüşüne tanık olur ve suçlama ibreleri dedektifimize yönelir. Ancak bir anda tüm suçlamalar ortadan kalkar. Fakat ortada garip bir durum vardır.
Eğer polisiye tarzında ki filmlerden hoşlanıyorsanız ve sizde Keanu Reeves hayranı iseniz önerebileceğim bir film. Ancak çok aşırı bir beklentiniz olmasın. Sadece konunun hayranlarına hitap eden bir film.


Hiç yorum yok: